Nupark på LinkedIn

Der oprustes til at løfte Scale-Up Denmark


Nupark Accelerace ansætter 1. oktober Jan A. Nielsen og Poul Søjberg som forretningsudviklere til Scale-Up Denmark programmet for Smart Industri i Nupark.


Jan A. Nielsen og Poul Søjberg skal sammen med kollegaen John Sohn arbejde med deltagerne i Nuparks del af acceleratorprogrammet Scale-Up Denmark indenfor Smart Industri. Det er et intensivt forretningsudviklingsprogram for industrivirksomheder med højvækst potentiale.


Jan A. Nielsen og Poul Søjberg har senest coachet internationale startop lydvirksomheder i Next Step Challenge programmet med base i Nupark, hvor vinderen af Awardprisen på 250.000 EUR, Instamic har deltaget i det intense program .
Jan A. Nielsen er industriel entreprenør med en stærk baggrund som statsautoriseret revisor og som direktør/medejer i virksomheder inden for lyd. Han har således betydelig erfaring med forretningsmodellering, salg, produktudvikling, produktion samt M&A processer. Poul Søjberg har en baggrund som direktør for både produktions- og digitiale virksomheder og er en erfaren leder med specialer inden for forretnings- og strategiudvikling, idé- og konceptudvikling, innovative processer samt virksomheders forretningsgang fra idé til fuld skala med produkter på markedet.Er du en vinder?

Har du modet og viljen til at gøre din virksomhed til en af de danske kometer i forretningsverdenen?

Kan du se din virksomhed udvikle sig, hjulpet af kapital fra Nupark Accelerace?

 

Vi tør gøre en forskel – tør du?

Nupark 51    .    7500 Holstebro    .    tlf. +45 9612 7212    .    accelerace@nupark.dk

web: no matter