Nupark på LinkedIn

Accelerace

 

Accelerace er et udviklingsforløb for iværksættervirksomheder, der bringer viden og erfaring til selskaberne og dermed gør dem i stand til ved egen kraft at gøre vækstkurven stejlere.

 

Et Accelerace forløb hjælper nye virksomheder med at udnytte deres potentiale bedst muligt nationalt såvel som internationalt. Accelerace har ekspertisen, erfaringen og netværket, der skal til for at skabe en succes - hvad enten det er helt nye startups eller selskaber i en udviklingsfase.

 

Fokus hos Accelerace er markedsbearbejdning og –udvikling. Det drejer sig om at skubbe produktet hurtigere til markedet og at skabe nye og flere kunder for iværksætterne. Og dermed være med til at udvikle og vokse virksomheden.

 

Opgaverne udføres af erfarne forretningsudviklere og rådgivere – folk, der ved hvordan iværksættere tænker, da en stor del af dem selv har været det. De ved hvordan et selskab når sine mål.

 

Accelerace er grundlagt af Accelerace Management, som bor i erhvervsparken Symbion i København, men forløbet er i dag stort set landsdækkende.

 

I midtjylland varetages opgaven af et team, der er dedikeret til Jylland, men hele organisationen anvendes i forløbet for at bringe mest mulig erfaring og ekspertise om bord.


Du kan læse meget mere om Accelerace forløbet på accelerace.dk

 

 

 

 

Er du en vinder?

Har du modet og viljen til at gøre din virksomhed til en af de danske kometer i forretningsverdenen?

Kan du se din virksomhed udvikle sig, hjulpet af kapital fra Nupark Accelerace?

 

Vi tør gøre en forskel – tør du?

Nupark 51    .    7500 Holstebro    .    tlf. +45 9612 7212    .    accelerace@nupark.dk

web: no matter